keskiviikko 13. helmikuuta 2013

saarelt saareen mä sukellan pinnan alla

Heipsan!

kämpiltä tosiaan oli aika ok view

Pari viikkoa kulunu ottaen helppoo. Jussin kanssa siirryttiin Railaylta Koh Taolle, jossa majotuttiin huikeen hyvällä paikalla käsittämättömällä näköalalla. Majapaikan nimi on Ok view, ja saatiin bunga parhaalla näköalalla. Kelpas!Käytiin Taolla sukeltaa parina päivänä ja kierreltiin paljon mopoilla saarta. Ei mitään ihmeellistä, perushengailua :)

lemppari bisshe
Taolta otettiin yöbotski mantereelle, jonka läpi ajettiin minibussilla et päästäis länsipuolella, Andamanian merellä sijaitsevalle pikkusaarelle nimeltään Koh Phayam. Siellä tavattiin Rami ja Juuso ja hengattiin nelistään siihen saakka ku poikien oli määrä lähteä Bangkokiin ja sitä kautta himaan :)


Phayamilla bisse maistu vaik ei San Miguel lightii saanukaanKoh Phayam oli kyllä, varsinkin jälkikäteen ajateltuna, tosi makee. Siel ei kyllä aktiviteetteja mitenkää kauheesti oo tarjolla, mutta se ranta missä asuttiin... Se oli semmonen todella levee ja matala, mustahiekkanen ranta. En uskalla veikata kuinka pitkä, mut kyllä se varmasti yli kilsan pitunen oli.
paikallisen 7 vuotta rakentama reggaebaari, josta löyty mm. laudanpätkistä kyhätty törkeen makee merirosvolaiva 

Phayamilla ei oo sähköä päivisin muutenku 18-22 aikaa illalla (aukiolevissa ravintoloissa tietty on valot päällä myöhempääkin), joten öisin ku tallusteltiin sitä rantaa pitkin eri ravintoloihin ja kuppiloihin, niin otsalamppu oli aika kätevä messissä. Toi ranta ei vielä ollu ylikansoitettu, niin siitä löyty pilkkopimeitä pätkiä joihin ei ollu rakennettu vielä mitään. Oli törkeen siistiä pysähtyä semmoselle pimeelle pätkälle, kuunnella ku aallot löi rantaan ja katella tähtitaivasta. Missään ei oikeesti voi olla niin helppoo ku Phayamilla!


tää kaveri hengas meidän feissien lähettyvillä ja nauru loppu lyhyeen ku jonkun otsalamppu osu tohon puuhun ja tajuttii että toi semikarvanen ja iso jampesteriki on ringissä.

Meidän bungat oli niin lähel rantaa, että öisin ku meni nukkuu, ni kuuli selvästi aaltojen äänet. Nukahdin siihen tyytyväisenä joka yö :) Mä vaan rakastan merta niin paljon! Nähtiin myös yks ehkä hienoimmista auringonlaskuista mitä oon tähän mennessä nähnyt,


Phayamilta lähettiin takas Taolle, ja nyt kun meitä oli neljä tyyppiä, niin otettii pari bungaa Banana Rock nimiseltä rannalta. Tie sinne ei ehkä oo helpoimmasta päästä, ku oli sen verran kivinen ja irtohiekkaa täys. Muutaman kerran tuli ärräpäitä jupistua sitä mäkee ajaessa:D

banana rock
erittäin vallottava pikkutypy
Banana Rockissa meidän bungalow oli myöskin meren ääressä, tosin rinteessä, mutta auringonlaskunäkymällä. Ostin Phayamilta oman riippumaton (Jussin omaa tarpeeks kauan kuolattuani) ja ripustin sen meidän terdelle. Nukuin viikon siinä riippumatossa meren ja aaltojen ääniin nukahtaen. Pakko sanoo et elämäni parhaita unia!


Pojat tosiaan lähti eilen, ja mulla on tänään lähtö viereiselle saarelle, Koh Phanganille. Yksinreissaamista olis edessä semmoset 7-8viikkoa ennenku Mandin pitäis pärähtää Phuketista johonki mestoille mun kaa. Indot odottaa viikon päästä ja en malta odottaa. Siellä luvassa luultavasti surffausta ja vuorelle kiipeäminen, ja tietty snorklausta ja sukeltamista. Ja pitää muistaa ottaa helppoo riippumatossa. Aika mahtavaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti