maanantai 21. tammikuuta 2013

jalluu, beachvolleyy, sukellusta

Viime päivät onkin tässä kulunu puuhastellessa kaikennäköstä!


Mandilla ja noilla muilla on ollu kivan kevyitä päiviä, jotenpa päätettiin tuossa yks ilta kaataa jallua ämpäriin ja sekoittaa mukaan jääpaloja ja kokista. Tollaset viinaämpärit eli bucketit on täällä baareissa erittäin suosittuja, mutta erittäin helppoja myös itte väsää. Ja hyvää! :DEilen oli sitte aivan ihana päivä!!


Oltiin aamupäivä rannalla pelailee porukalla vähän lenttistä. Verkkoja ei löydetty niin pompoteltiin sitten ringissä ekaks hieman lasinsirpaleisella nurtsilla (hiekka oli ihan superkuumaa ja me uhattii jalanpohjii mielummin kaikella roskalla mitä nurtsilla oli) ja sen jälkeen siirryttiin mereen kellumaan/pelailemaan. Pistettiin suomenruotsalainen aivoriihi pystyyn ja kelattiin mitä puuhattais loppupäivän.


Keksittiin sitten raahata grilli kattopoolille ja alkaa grillailemaan! Vähän kasviksia ja joku 4kiloo kanaa, pekonii, makkaraa ja ribsejä. Ei paha.Nauratti toi kundien pyromeininki ku ne oli innoissaan ku pikkupojat ton grillin kimpussa.


Tänään olin sukeltamassa piiitkästä aikaa, ekaa kertaa sitten 9 kuukauteen.  Vähä niinku pyörällä ajo, kyllä se sit muistu uudelleen mieleen tauosta huolimatta. Jännitti kyllä myös tosi paljon alkuun. Kolme sukellusta ja kaikki meni hyvin, pikkasen oli korvien kanssa häikkää, mutta se oli odotettavissa mun sukellushistoriankin perusteella.

paluu chalongin satamaan 
Dyykeissä ei sinällään mitään erikoista ollu, kiva oli ettei ollu hirveitä virtauksia. King Cruiserin hylyllä pyörii tällä kaudella joku himoiso kalaparvi joten välillä ei nähny eteensä ku sukellettiin sen parven keskellä, se oli aika siistiä! Vikalla sukelluksella nähtiin meriheppa. Mutta nyt voi lähtee uusiin sukelluskohteihin taas vähän varmemmalla asenteella! Olin lykänny sukeltamaan lähtöä silkasta jännityksestä mutta nyt on jää rikottu:)

Nyt oon kyl aivan rikkipoikkipuhki. Läksin 8 aamul satamaan ja oltiin takas vähä jälkeen klo 17. En jaksanu lähtee ees illanviettoon mukaan, ku on ihan kaikki veto pois!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti